Цигулков ансамбъл „Прима виолина“ отбелязва с концерт 5 г. от основаването си, в РБ „Д. Талев“ редят „Елха на равносметката“

0

Елха на равносметката“ ще бъде открита днес в 13.00 часа в Регионална библиотека „Димитър Талев“.

В рамките на проекта, който ще продължи през празничния м. декември, всеки посетител на Регионалната библиотека може да даде своите препоръки, да цитира сентенции или да напише своите пожелания на цветни листчета и фигурки, които да закачи на атрактивната „Елха на равносметката“.

Тази вечер от 18.00 ч., Цигулков ансамбъл „Прима виолина“ при народно читалище „Никола Вапцаров ще изнесе празничен концерт по повод 5 години от основаването си. В него ще вземат участие настоящи и бивши възпитаници на музикалната школа. Проявата е част от Коледния фестивал в Благоевград. Концертът ще се проведе в хорова зала „Проф. Христо Арищиров“ в НЧ „Никола Вапцаров“.

Утре, 6 декември, програмата в Благоевград продължава с прожекция на част от филма „Дами канят“ по повод 80 г. от рождението на емблематичния български актьор, със стотици роли в киното, театъра и телевизията и дългогодишен преподавател по актьорско майсторство в НАТФИЗ Стефан Данаилов. Филмът ще бъде излъчен от 14.00 часа в зала „Изкуство“ на Регионална библиотека „Димитър Талев“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here