Кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС от Благоевградска област се срещнаха със симпатизанти от Гърмен и Гоце Делчев

0

Над 160 симпатизанти от Гърмен и Гоце Делчев се срещнаха с кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС от Благоевградска област. В срещата участвата областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и колегите му от групата на ГЕРБ/ЕНП в европарламента Асим Адемов и Александър Йорданов.

„Важно е да преодолеем апатията и да отидем да гласуваме. ГЕРБ-СДС трябва да е първа политическа сила, защото ние не обещаваме неизпълнимото, не искаме да продаваме илюзии. Ако сме първа политическа сила и получим първия мандат, ще направим всичко да постигнем консенсус за сформирането на редовно правителство. По този начин ще бъдат решени реалните проблеми на хората ”, заяви водачът на листата Росен Желязков. По думите му първостепенна задача е да се овладее инфлацията, за да се спре покачването на цените, лихвите да не се качват. „Последните две години живеем без редовно правителство и без Народно събрание. То се събира стихийно, прави случайно законодателство. ПП и ДБ направиха коалиция само, за да отидат на местни избори-това е тяхната цел, а не съставяне на редовен кабинет, за да се върне нормалността и стабилността в държавата ни. Тези хора ни отнемат бъдещето”, подчерта Росен Желязков.

 

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, подчерта, че през годините ГЕРБ е доказала, че може да се справя с кризи и  единствено ГЕРБ-СДС може и сега да изведе страната от тежката ситуация, в която се намира. „България показа, че може да бъде достойна европейска държава и беше уважаван партньор сред европейските страни, което се дължи най-вече на лидерството на Бойко Борисов. Единственият правилен избор е с номер 2 на 2 април”, категоричен бе Андрей Новаков.

„Когато ГЕРБ управляваше, се виждаше какво е направено с парите ни и с евросредствата, можеше да видиш и пипнеш всичко направено – училища, пътища, спортни зали. Това е промяната, а не приказки по телевизията. От 2 години в България няма забит един гвоздей”, посочи евродепутатът Александър Йорданов.

Асим Адемов подчерта, че никой вече няма да повярва на фалшивия морал на самообявилите се за „добрите сили”, защото хората са отвратени от тяхното поведение. „Атакуват ни и ни провокират, но това ни прави по-близки и единни, за да победим убедително”, подчерта Асим Адемов.

Кандидатите за народни представители на коалицията призоваха на 2 април да получат подкрепа от избирателите и да гласуват с номер 2, за да се върне България отново на правилния път и отново да стане просперираща държава.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here