За честит Св. Валентин! Кметът постави диагноза на Лида Павлова от дупнишката “4власт”

0

На връх Св. Валентин в кабинета на кмета:

Г-н Илко Стоянов отговаряше на въпроси от истински журналисти, когато (с гръм и трясък) се появи Лидия Павлова от дупнишката “4власт“ и взе думата! Тя принизи нивото на комуникацията с “лафове” за “порнографска литература…” 

Още преди срещата(в коридорите на Общината) гилдията журналисти, стояха дистанцирани от въпросната Лидия Павлова. Самата тя се беше “издокарала” от глава до пети в розови дрехи, бледо розов маникюр и розово червило. Досущ като пътна жрица на любовта по направлението Дупница-Благоевград ли е? Това се питаха колеги журналисти… Влизайки в кметския кабинет екстравагантната дама заговори в розов тон за “порно”, което не отива на сериозен журналист…Ето защо самият Илко Стоянов бе задължен да напомни на Павлова, че се намират в институция, и че “ще наложи акредитация за журналисти,” ако нямат вътрешен самоконтрол. Въпреки забележката обаче, простащината и махленското ниво, изплуващи в съзнанието за розовите сънища продължиха… Освен кмета, заради думите на голословната Павлова, в дън земя потънаха и всички други присъстващи журналисти, които порицаха “колежката” Павлова.

След приключване на брифинга останаха да висят въпросите:

Розова фея на любовта ли е Лидия Павлова от “4власт”? Каква бе целта на посещението и в кметския кабинет? Защо се държи непрофесионално, анално и орално-вагинално?

Чуваха се и приказки на глас:

“Като видяхме Лида от Дупница облечена в розов тоалет, предположихме, че зам. кметът по строителство Дюлгеров, си е поръчал масаж с щастлив край за деня на влюбените, и за това Лида е пристигнала веднага…

В крайна сметка старият, палавник Дюлгеров не се появи пред масажистката Павлова, но кметът Стоянов се позабавлява вербално с нея…”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here